Iglesias diu ara que els pares de fillets en quarantena que no són positius en covid disposaran de permisos retribuïts El vicepresident del govern espanyol diu que s’activarà “de manera imminent”

El vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias

ACN Madrid .- El vicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dimecres que –contràriament al que va apuntar aquest dimarts la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero- els pares de fillets en quarantena que no siguin positius en covid disposaran d’un permís retribuït per “incapacitat temporal”. En una entrevista a La Sexta, Iglesias ha afirmat que la possibilitat que no fos així “és inacceptable”, i ha apuntat que el Ministeri de Treball ja en una “incapacitat temporal que tingui reconegut almenys el 75% de les cotitzacions socials”.

Fins i tot es podrà aplicar, ha apuntat, en el cas que els fillets tinguin febre sense haver estat diagnosticats. “És una qüestió de salut pública, no els podem dir als pares que no siguin responsables”, ha sentenciat. Segons Iglesias, la mesura es posarà en marxa “de manera imminent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.