Actes 8 Març

Salut detecta 25 casos de coronavirus entre els usuaris de la residència Domusvi Capdepera El Servei de Salut ha duit a terme un cribratge entre residents i professionals on, a més, ha localitzat a 8 treballadors positius

El Servei de Salut de les Illes Balears, en coordinació amb la Direcció General de Salut Pública, la Direcció General de Dependència i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, ha diagnosticat a 25 usuaris de la residència Domusvi Capdepera (Mallorca) com a positius en coronavirus. Tots romanen a la residència, on s’ha activat el protocol marcat pel seu pla de contingència davant el SARS-CoV-2. També s’han detectat 8 casos positius entre els professionals del centre.

El passat dissabte  29 d’agost es va diagnosticar 1 cas positiu a la residència i arran d’aquesta situació el Servei de Salut va dur a terme un cribratge amb proves PCR entre tots els professionals i usuaris de la residència (106 residents i 85 treballadors). El resultat va ser de 25 usuaris i 8 professionals positius en total (incloent els casos inicials).

La residència ha activat el protocol d’actuació davant la COVID-19.  A més, una Unitat Volant d’Atenció al Coronavirus (UVAC) de la Central de Coordinació Covid s’ha desplaçat fins al centre per fer una valoració i seguiment dels usuaris. Els propers dies, el Servei de Salut de les Illes Balears procedirà a dur a terme un segon cribratge al centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.