S’inicien les obres de millora del centre d’interpretació del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana Les tasques corregiran les deficiències constructives de l’edifici, que data del s.XVI

Les obres de millora del centre d’informació i interpretació del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana, situat a Ca s’Amitger, a Lluc, han començat aquesta setmana. L’Institut Balear de la Natura (IBANAT) ha adjudicat el contracte a l’empresa Llull Sastre, que executarà les obres en el termini d’un mes.

Les millores que s’hi realitzaran consisteixen, essencialment, en corregir les deficiències constructives que presenta l’edifici. Així, es revisarà la unió del mur de contenció amb el de façana per comprovar i reparar l’aïllament; es corregirà l’aïllament hidròfug d’aquest mateix mur i se’n redirigirà el drenatge; se substituirà la tela asfàltica de la coberta i el fals sostre, a més de sanejar les zones afectades per humitats i arreglar la canalització d’aigua cap al soterrani.

El Centre d’informació i interpretació del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana està situat a Ca s’Amitger, una antiga casa de pedra tradicional que data del segle XVI i on, antigament, s’hi allotjava el pagès responsables de les tasques agrícoles de Lluc.

El centre d’informació i interpretació de Ca s’Amitger va rebre, al 2019, 17.705 visitants. D’aquests, 3.361 van visitar l’exposició permanent que hi ha a les instal·lacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.