CÒCTEL DE LA SETMANA: “Mojito” menorquí de figa de moro Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca i de “The Blarney Stone” en Cala Blanca.

Aquesta setmana  continuem amb el producte local de temporada, producte de proximitat i sostenible. És temporada de figues de moro i tot i el que costa pelar-les i aconseguir treure totes les petites espines que té, aquest esforç val la pena. Si combinem aquesta fruita fresca amb una ginebra, un licor d’aquesta fruita i una mica de menta per donar-li més frescor, aconseguim una versió d’un mojito fet tot amb producte menorquí.

Recepta:

  • 40ml Gin Beltràn
  • ½ llimona trossejada
  • 1 figa de moro
  • Xarop de figa de moro fet a casa/licor de figa de moro
  • 8-9 fulles de menta
  • Soda

Xarop de figa de mora: Posem les figues de moro dintre d’un xarop bàsic que fem a parts iguals entre sucre i aigua. Les deixem reposar durant uns 2 dies.

Elaboració:

Posem les figues de moro i la llimona a dintre d’un got de mojito amb una mica de xarop de figa de moro i ho esclafem. Després afegim les fulles de menta, el gin i el licor de figa de moro al gust, afegim gel picat i removem per mesclar bé tots els ingredients. Afegim la soda per completar i acabem d’omplir el got amb gel picat. Decorem amb una mica de menta i ja ens el podem beure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *