El president Suàrez de vacances a Ciutadella Memòria dels anys de la transició democràtica

Eren els anys de la denominada “Transició Democràtica”, a finals dels anys 70 i principis dels 80 quan la UCD d’Adolfo Suàrez era encara el partit de referència i governava l’Estat espanyol. El president Suárez va passar part de les seves vacances a les Balears, i les seves vingudes a Ciutadella eren freqüents a bord del seu iot, com també ho eren encara les de la Família Reial.

A la fotografia podem veure al president Adolfo Suárez acompanyat del que van ser part dels homes forts d’UCD a Ciutadella com Joan Sintes Anglada, primer batle de la democràcia; Antoni Triay Llopis, candidat al Senat independent primer  després forma part de les files d’UCD i Carlos Torrent Campins, que va ser president del partit centrista a Ciutadella.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *