Enjoy Ciutadella, del 4 al 10 de setembre

Arts i curiositats de Ciutadella, a càrrec de Isabel Martín, de Menorca Sedueix és l’activitat programada per avui divendres a Enjoy Ciutadella, on coneixerem un poc més de la nostra ciutat, des de la vista d’una guia professional.

Demà dissabte podem anar fins Alfurí de Dalt i fer un bany de bosc, també a càrrec de Menorca Sedueix. Presència conscient i sensibilitat amb la natura a partir de les 18,00 h. Trobada a l’aparcament d’El Pilar.

El programa d’activitats organitzades per l’Ajuntament de Ciutadella dins el programa Enjoy Ciutadella, ens proposa dimarts, 8 de setembre, una ruta històrica per a conèixer Punta Nati, la seva etnologia i la cultura de la pedra en sec que la caracteritza. 

Serà a partir de les 18,00 h a càrrec de Talaia Cultura i el punt de trobada, prèvia inscripció, a l’aparcament de Punta Nati. L’activitat tindrà una durada d’unes 2 hores i és apte a partir dels 8 anys. No accessible, i obligatòriament s’ha de portar mascareta i guardar la distància de seguretat.

Per al dimecres dia 9 a les 19 h al pati del Convent de Santa Clara, taller de rebosteria menorquina d’autor i tast de producte local a càrrec d’Andreu Busutil, quarta generació de pastissers i rebosters de la pastisseria “El Diamante”. Apte tots els públics. Accessible i obligatòriament s’ha de portar mascareta i guardar la distància de seguretat.

Dijous 10 de setembre a les 18,30 h ruta urbana per Cala Blanca, un entorn que amaga història i patrimoni, a càrrec d’Isabel Allès. Punt de trobada a dalt la platja de Cala Blanca. Durada unes 2 hores. Aptat per a tots els públics. Accessible i obligatòriament s’ha de portar mascareta i guardar la distància de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.