L’Ajuntament d’Alaior concedeix 18 beques a famílies amb fillets de 0 a 3 anys

Ateses les sol·licituds presentades per obtenir beques per a l’accés a l’escoleta infantil es Pouet, l’Ajuntament d’Alaior ha resolt concedir aquesta ajuda a un total de 18 famílies amb fillets de 0 a 3 anys, per un import de 27.769 euros.

Aquestes beques tenen l’objectiu de ser un ajut per totes aquelles famílies amb menys recursos i dificultats econòmiques que utilitzen l’escoleta, amb la finalitat també de pujar el percentatge d’escolarització del municipi, remarcant la importància de l’educació en aquesta etapa 0-3 anys, on tots els professionals consideren que és molt important per detectar de forma precoç possibles necessitats especials, i així corregir- les.

Cal destacar que aquest any, l’Ajuntament ha incrementat la partida un 68% en comparació el 2019, fet que ha resultat que moltes més famílies puguin rebre aquest ajut. La majoria de les ajudes superen els 1500 euros per família.

Cristóbal Marqués, regidor d’Educació, ha remarcat que «ara més que mai, en el context actual amb la pandèmia de la Covid-19, és important que l’Ajuntament estigui al costat de les famílies amb menys recursos. Tots els infants haurien de tenir accés a aquest primer cicle d’educació infantil».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.