De les 115 mostres del cribatge d’ahir a Ciutadella, cap ha donat positiva 5 persones que tenien cita no es van presentar

Foto: Antxón Castresana©

En relació al cribratge de Ciutadella, l’Àrea de Salut de Menorca informa que es van recollir 115 mostres i 5 persones que tenien cita no es van presentar. Per avui, ja hi ha citades 150 persones.

Segons ha informat Salut, és que el procés es faci d’una manera molt controlada per evitar la concentració de gent a la carpa COVID-Exprés. Per tant, més que augmentar les cites diàries, la idea és allargar els dies de l’estudi, tal i com va comentar ahir el Dr. Vidal.
Ara mateix, encara no hi ha cap decisió presa sobre fins quan durarà l’estudi a Ciutadella i fins quan es faran aquests PCR a persones entre 14 i 40 anys, així com a cuidadors de persones majors i d’infants.

Segons s’ha informat des de Salut, ahir no va sortir cap serologia positiva i, per tant, no s’ha posat a ningú en aïllamentm si bé és important remarcar, però, que la mostra d’ahir és molt petita i en cap cas els resultats són representatius ni es poden extrapolar. El resultat de l’estudi es donarà a conèixer i es comentaran les incidències i resultats una vegada finalitzi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.