Concurs pesca raors del Nàutic de Ciutadella Álvaro Marquès (Spígola), defensarà la primera posició provisional

Confiant en què el temps ho permeti, aquest dissabte a primera hora del matí els participants en la segona i definitiva prova del Campionat Social de Raors 2020 que organitza anualment el Club Nàutic Ciutadella s’endinsaran cap a la mar gran per a definir els guanyadors definitius d’enguany i en un any estrany i marcat per les mesures de seguretat i distanciament que ja va dur a terme Es Nàutic en la primera jornada de la setmana passada. Una primera cita de pesca de raors en la que hi van prendre part 13 de les 14 barques inicialment inscrites.
I a manca de la segona i definitiva prova que viurem aquest dissabte dia 12 de septembre que si no hi ha res de nou es durà a terme dissabte que ve, dia 12 de septembre, un clàssic dels podis de pesca recreativa del CN Ciutadella, Álvaro Marquès (Spígola), defensarà la primera posició provisional, en haver pesat la setmana passada 100 raons, donant 6.730kg; segon provisional, Josep Camps (Laramar), amb 100 raons i 6.266kg i tercer provisional, Toni Juan Allès, amb 100 raons i un pes de 5.604kg. La Peça Major del primer dia seria per Quico de Borja Camps, amb un raó de 107grams.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *