Actes 8 Març

Educació treu a licitació el projecte d’ampliació de l’IES Cap de Llevant, a Maó per més de 369 mil euros Una ampliació que contempla la construcció de 4 nou aules que solucionaran els actuals problemes d’espai del centre

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres d’ampliació de l’IES Cap de Llevant, a Maó. El projecte surt a licitació per més de 369 mil euros i un termini d’execució de 6 mesos.

Aquesta obra és una de les actuacions previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023). Un projecte que solucionarà els problemes d’espai del centre i beneficiarà als 1.073 alumnes.

Important ampliació per dotar d’espai a l’IES Cap de Llevant de Maó

Amb un pressupost de 369.808 euros i un termini d’execució de 6 mesos, surten a licitació les obres de reforma de l’IES Cap de Llevant, a Maó. El projecte té com a objectiu  l’ampliació de l’actual IES amb la construcció de 4 noves aules.

La intervenció consisteix en l’ampliació amb quatre noves aules ubicades en planta segona, sobre les quatre existents que ja es varen ampliar en planta primera amb projecte de l’any 2004.

La distribució és de passadís central amb dues aules a cada costat i connectat amb la planta segona existent a través del passadís.

El projecte respecta l’estètica i composició de façanes tant de les plantes inferiors com de la resta de l’edifici.

Es tracta d’una actuació molt necessària que dotarà d’un major espai al centre.

Una vegada publicat en la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 369 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.