Enjoy Ciutadella de l’11 al 17 de setembre Son Saura, Naveta des Tudons, Cala en Blanes, cocteria i running

DIVENDRES 11 RUTA NATURAL

18.30 h Son Saura, relació equilibrada entre ésser humà i naturalesa, a càrrec d’Isabel Allès. Punt de trobada a l’aparcament. Duració 2 h. Apte per a tots els públics. No accessible.

DISSABTE 12 RUTA NOCTURNA

Foto: Toni Cladera@

21.30 h Observació del nostre cel nocturn. I els talaiòtics, com el veien?, a càrrec d’Alain Pitarque. Punt de trobada a l’aparcament de la Naveta des Tudons. Duració 2 h. Apte per a tots els públics. No accessible.

DIMARTS 15 RUTA DE SENDERISME

18 h A peu de Cala en Blanes a Sa Falconera, interpretant el paisatge natural i patrimonial, a càrrec d’Alain Pitarque. Dificultat tècnica fàcil, 6 km. Punt de trobada a la plaça Espanya (plaça des Dofins). Duració 2.5 h. Apte per a tots els públics. No accessible.

DIMECRES 16 TALLER GASTRONÒMIC

19 h Taller  de còctels amb segell menorquí i tast de producte local, mossets saborosos, a càrrec de Joan i Esperança Canals, bartender i cuinera del bar Ulisses. Al pati del convent de Santa Clara. Apte per a tots els públics. Accessible.

DIJOUS 17 RUTA ESPORTIVA

Castell de Sant Nicolau

18 h Running del Castell de Sant Nicolau a Cala en Blanes, interpretant el paisatge natural i patrimonial, a càrrec d’Alain Pitarque. Dificultat tècnica fàcil, 11 km. Duració 2 h. Punt de trobada davant la torre. Apte per a tots els públics. No accessible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.