Estrena d’Es Bruc en Viu Sopars amb música en directe en els emblemàtics xiringuitos És Bruc Sant Tomàs, Es Bruc Santandria i el restaurant Es Bruc Son Bou

A partir d’aquest divendres l’empresa familiar És Bruc posa per primera vegada en marxa la iniciativa “És Bruc en Viu”, sopars amb música en directe en els emblemàtics xiringuitos És Bruc Sant Tomàs, Es Bruc Santandria i el restaurant Es Bruc Son Bou amb un total de dotze actuacions en viu d’artistes locals que es duran a terme els dies 11, 12, 18 i 19 de setembre i que s’iniciaran a les 21.00 hores i tindran una durada d’aproximadament una hora i mitja.

Les actuacions previstes per aquest cap de setmana són:

DIVENDRES 11 DE SETEMBRE

Xiringuito És Bruc Sant Tomàs – 21.00 h.
DUO Bluemoon. Versions pop de totes les èpoques en castellà i anglès.

Xiringuito És Bruc Santandria – 21.00 h.
BEP MARQUÈS. Els seus millors temes i adaptacions de cançons menorquines i d’artistes com Los Secretos, Duncan Dhu, Aute, Joaquín Sabina i Antonio Vega.

Restaurant Es Bruc Son Bou – 21.00 h.
MÈRVILS DUO. Versions d’èxits de sempre i d’ara, de el món de l’soul i de el rock, amb el seu particular segell acústic, format per guitarra, veu i flauta travessera.

DISSABTE 12 DE SETEMBRE

Xiringuito És Bruc Sant Tomàs – 21.00 h.
CARMEN LÓPEZ. Boleros, pop i soul en català i anglès.

Xiringuito És Bruc Santandria – 21.00 h.
IKAARA DUO. Duo acústic format per guitarra (Icar Toset) i veu (Ara Martí). Versions pròpies de jazz i pop rock i adaptacions sempre amb el seu estil natural i particular.

Restaurant Es Bruc Son Bou – 21.00 h.
SERENDIPIA. Duo format per guitarra acústica (José Ruete) i veu (Maria Fortuny). Versions chill-out de clàssics dels 80 i d’ara.

“És la primera vegada que És Bruc aquest tipus d’iniciativa cultural, però des del principi teníem molt clar que volíem fer-ho. És la nostra manera d’agrair als músics de l’illa i en general els bons moments que ens van fer passar durant el confinament amb les seves actuacions darrere de la pantalla o des de les terrasses, finestres o balcons “, afirma Siscu Triay Baber, gerent de l’empresa familiar.

És imprescindible reservar taula.
Enllaços d’interès

Pàgina web Es Bruc: https://www.esbruc.restaurant/
Facebook Es Bruc: https://www.facebook.com/esbruc – @esbruc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.