Finalitza el projecte de reparació de l’endegament d’un tram de torrent al seu pas per sota la carretera Me-1

Durant els últims mesos s’ha portat a terme l’obra del projecte constructiu «de reparació de l’endegament d’un tram de torrent al seu pas sota la carretera Me- 1, pk 28+430», al terme Municipal de Ferreries. Aquest projecte, elaborat per Rodrigo del Pozo Gutiérrez, és necessari per al manteniment de la funcionalitat del torrent i evitar danys majors al seu entorn i, en concret, a la carretera.

L’àmbit d’actuació ha estat sota el pont existent entorn a la carretera Me-1, on hi ha un torrent que canalitza un curs d’aigua esporàdic, format durant episodis puntuals de pluges intenses i períodes de precipitacions continuades, tot i que, no obstant, habitualment la llera es troba seca.

Es tracta d’un tram de 50 metres aproximadament, en el qual ja es van fer obres de canalització durant les obres de la construcció de la variant de Ferreries, i que actualment requeria d’obres de reparació. Ara,abans de les possibles pluges de tardor, s’ha donat per finalitzada la reparació .

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *