Les avarques menorquines també són per l’hivern RIA Menorca i Oysho presenten una nova col·lecció càpsula de tres sabatilles disponibles a la plataforma en línia i a les botigues físiques de la cadena a tot Europa.

RIA Menorca i Oysho han llançat una nova col·lecció càpsula de avarques per a l’hivern. La col·laboració entre la firma de roba interior, esport i homewear del gegant gallec i l’empresa familiar de calçat de Ferreries avança amb pas ferm després de l’èxit aconseguit amb la comercialització, aquest estiu, de tres models de menorquines tradicionals de pell en color blanc, beix i daurat.

Fa temps que les avarques s’han convertit en un complement imprescindible per a la temporada estival, un calçat que RIA  fabrica des de 1947 respectant la identitat d’aquesta sandàlia originària de Menorca, fidel als processos de producció artesanals i apostant per la innovació per ampliar les seves col·leccions amb nous dissenys d’acord amb les darreres tendències en moda. La marca va ser la pionera al crear, el 2014, la línia RIA Home per poder calçar les tradicionals menorquines durant tot l’any. Es tracta de models fabricats amb materials càlids, amb els pisos més lleugers i flexibles per estar còmodament a casa durant els dies d’hivern.

RIA Menorca ha dissenyat en exclusiva per a la cadena Oysho una col·lecció de tres sabatilles: dos models en feltre en color gris i visó i un model en pèl artificial en to ivori, amb pis de goma Eva i una plantilla d’escuma d’alta densitat que aporta un extra de comoditat. Un dels tres models, la sabatilla de feltre gris, es comercialitza amb l’etiqueta “Join life” que a la cadena Oysho s’utilitza per identificar aquelles peces de roba o complements que es produeixen minimitzant l’impacte ambiental, utilitzant els millors processos i matèries primeres més sostenibles.

A l’igual que la col·lecció càpsula d’estiu, les sabatilles RIA Menorca X Oysho estan disponibles a la plataforma en línia de la cadena ia més es posaran a la venda a les algunes botigues seleccionades, ampliant així els punts de comercialització del producte.

Amb aquesta nova col·laboració, Oysho incorpora en el seu nou catàleg homewear de tardor-hivern un producte ‘Made in Menorca’ amb l’etiqueta RIA. L’empresa de Ferreries celebra la continuïtat de l’acord de col·laboració que “ha permès mantenir la fàbrica activa i la producció d’avarques durant tot l’any i, a més, ens ha donat visibilitat en països europeus on fins ara no teníem presència. Gràcies a Oysho, hem aconseguit captar nous clients i seguir sent ambaixadors de les avarques menorquines a tot el món “, comenta Júlia Sans, responsable del departament Internacional i Exportacions de RIA Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.