Florit i Allès reis al retorn de la October Trail Menorca Els menorquins protagonitzen una cursa trepidant imposant ritme de principi a fi per davant de Joan Toni Mayol i Llorenç Socias i Marga Adrover i Karina Gómez.

La October Trail Menorca va tornar amb magnificència i amb triomfs per a Joan Florit (2:28:13) i Mari Allès (3:11:25), tenyint la prova d’un clar sabor menorquí. Va ser una cursa atípica, marcada per les precaucions, les normes i els protocols relacionats amb la COVID 19, però en la qual no van faltar la passió, la il·lusió i les ganes de tornar a penjar-se un dorsal.

Florit va dominar de principi a fi una cursa en què va marcar un gran ritme per arrencar la victòria a Joan Toni Mayol (2:33:50), segon, i Llorenç Socias (2:37:14), tercer. En fèmines, Allès va volar cap a la meta situada a Cala’n Bosch, per acabar per davant de Marga Adrover (3:11:25) i Karina Gomez Dixon (3:14:45).

Des de la sortida dels 150 inscrits van marcar un ritme fort sobre l’arena de Son Bou, preàmbul del que es van trobar en Sant Tomàs, Binigaus i el escarpat tram cap a Cala Mitjana. L’arribada a l’avituallament a Cala Galdana mostrava ja els primers rostres de cansament entre els participants, mentre Florit i Allès incrementaven la seva distància a cada gambada flirtejant per moments amb els 7 i els 5 minuts respectivament.

En l’últim tram de competició no hi va haver sorpreses i els líders van certificar un triomf en un matí marcat per la calor i les ganes de tornar a córrer.

La prova, organitzada per Elitechip i per Biosport Menorca amb el patrocini de la Fundació Foment de l’Turisme de Menorca, es va tancar amb el lliurament de trofeus presidida per la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella, Sandra Moll, el seu homòleg a Alaior, Rafel Quintana , i el director del Lago Resort Menorca, Alejandro Alguacil.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *