Unes 800 persones s’han concentrat a Palma per exigir la dimissió del Govern d’Espanya

Des del Foro Baleares, entitat que ha convocat la manifestació, asseguren que “ens seguirem mobilitzant les vegades que faci falta fins que aquest Govern criminal i negligent dimiteixi i es vagi a casa seva”.

Segons els organitzadors “avui la societat civil ha demostrat una vegada més el cansament amb la gestió de la pandèmia: Les mentides d’aquest Govern amb el nombre de víctimes i contagis, la inacció i ineptitud davant la segona onada de l’covid ha demostrat que no mereixen estar ni un minut més a el front de el Govern d’Espanya”.

L’acte ha finalitzat al Consolat de Mar amb la lectura d’un manifest per part del president del Foro Baleares, Sergio Bota Campos

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *