Actes 8 Març

Detingut home de 34 anys que no portava mascareta per conducta il·legal i irresponsable Els fets van ocórrer a una zona d'oci de Cales Piques

La Policia Local ha detingut un home de 34 anys d’origen colombià resident a Ciutadella que es trobava en una coneguda zona d’oci de Cales Piques. El detingut no portava la mascareta i es trobava interactuant entre les persones que es trobaven defora dels locals d’oci que havien tancat feia una mitja hora, els agents de policia feien un control preventiu per prevenir el botellot i a l’observar la conducta il·legal i irresponsable de l’home el varen requerir per posar-se una mascareta i identificar-se.

El detingut va reaccionar de manera insultant i agressiva amb els agents, presumiblement per la ingesta d’alcohol i altres substàncies estupefaents, posteriorment en el seu escorcoll personal se li va intervenir en el seu poder 1 gram de cocaïna.

Al ser interpel·lat en diverses ocasions que s’identifiqués per procedir a la seva denúncia per no portar mascareta i trobar-se en poder de substàncies estupefaents, el detingut va seguir insultant als agents de policia als quals va arribar a amenaçar de mort passant-se el dit pel coll i assenyalant als agents de forma amenaçant.

Per la zona passava una unitat Zeta del Cos Nacional de Policia que a l’adonar-se de la situació col·laboraren amb els agents de policia local.

Finalment es va haver de procedir a la seva reducció a l’abalançar i intentar atacar els agents amb la clara intenció de agredir-los, sent posteriorment detingut per un presumpte delicte de resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat en l’exercici de les seves funcions.

El cap de la policia local ha explicat que a causa de l’agressivitat de l’individu va ser necessari el seu trasllat per part del vehicle policia del Cos Nacional de Policia fins a la prefectura de la policia local sent necessària la col·laboració dels quatre agents per mantenir-lo controlat.

En el moment en va ser atès al centre de salut Canal Salat, el detingut va aconseguir llevar-se la màscara que se li havia posat ajudant-se amb la llengua mentre havia de ser subjectat per dos agents i va escopir a la sala de cures on era atès.

Que per part del personal mèdic es va subministrar medicació al detingut per calmar de la seva agressivitat possiblement incrementada pels efectes de les drogues.

La sala de cures va haver de ser inhabilitada per a la seva desinfecció així com els vehicles policials.

El detingut serà posat a disposició del Cos Nacional de Policia per finalitzar les diligencies i gestions d’estrangeria i ser posat a disposició judicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.