Josep Camps i Basili Martí, guanyen el concurs de pesca de raors

L’edició d’aquest 2020 del Campionat Social de Raors del Club Nàutic Ciutadella, que quedarà sempre com el primer en la història viscut malauradament en plena pandèmia de la covid-19, ja coneix als seus nous guanyadors d’aquesta temporada.
Després de la segona i darrera prova del Social 2020 celebrada ahir matí en aigües de Ciutadella, el campionat acabà en mans de l’embarcació Laramar, de Josep Camps i Basili Martí, com a guanyadora d’aquesta nova edició, sumant 10,004 quilos. Segon en el podi absolut del 2020 ha estat Spígola, d’Álvaro Marquès i Manolo Almagro amb 9,806 quilos, guanyadora de la primera trobada de la setmana passada i qui finalment també es queda amb la peça major del campionat. Tercer del Social 2020 de Raors del CN Ciutadella ha estat l’embarcació Borja-Txell Sub, de Quico de Borja Camps, amb un total de 9,370 quilos.
Precisament, De Borja seria el guanyador de la segona i darrera prova celebrada ahir dissabte, amb 84 peces, que pesarien 4,504 quilos a la bàscula, quedant primer d’aquesta jornada. La “Laramar” de Camps, amb 64 raors i un total de 3,778 quilos acabaria just al darrera i tercer, Marquès, amb “Spígola”, que duria 45 raors amb un pes de 3,076 quilos fins en el Moll de la Trona. Aquest darrer també pesaria la peça major del dia i del campionat, amb un raor de 147g.
La segona jornada del Social CN Ciutadella de raors es va viure amb 15 embarcacions inscrites, de les que en van sortir 13 i pesar 11. Una prova marcada per el vent de component nord i per la manca de peix. Les captures van ser menors amb nombre, tot i que de talla eren un poc més grossos, en general, i cap barca va complir amb la xifra de 100 raors permesos per parella de pescadors.
Des del Club Nàutic Ciutadella la valoració d’aquest Social de Raors no pot ser més positiva, molts conscients des de la secció de pesca recreativa d’Es Nàutic que era una prova de foc, en plens rebrots de la covid-19 a l’illa. Però gran comportament de participants i acompanyants, enhorabona als guanyadors i molt bé per els participants.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *