El CEIP Mare de Déu del Toro aïlla a un grup de primària per un cas de Covid-19 Per Itziar Lecea

Un grup de primària del CEIP  Mare de Déu del Toro guarda quarantena des d’aquest dilluns, en detectar-se el passat divendres un cas positiu de Covid-19 d’un alumne. La directora del centre, Antònia Carbonell, comenta que “sabíem que podia passar, tot i que ha estat més prest del que ens esperàvem”. Carbonell s’ha posat en contacte amb les famílies del grup afectat, després que Salut posés en marxa el protocol establert en cas d’un positiu a un centre educatiu. “Hem treballat amb Salut per fer el seguiment de contactes estrets d’aquest alumne i informar a les famílies el més prest possible. També per enviar-lis un missatge de tranquil·litat. Val a dir que ha estat un cas que ha vingut de fora del centre. És a dir, no s’ha contagiat a dintre de l’escola perquè encara no han tingut ni temps”, argumenta Carbonell.

Monte Toro, com es coneix el centre a Ciutadella, és un dels que més alumnes concentra de la població, amb més de 400 infants entre infantil i primària. La tornada a l’aula d’aquest grup, comenta Carbonell, dependrà de la valoració que Salut en faci, i que podria ser inferior a quinze dies.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *