Compte enrere per a  la Mostra de Cuina Menorquina La cita gastronòmica se celebrarà del 18 de setembre al 4 d'octubre i comptarà amb 23 restaurants de 7 municipis de l'illa

Calamars as forn. Foto: Bep Al·lès

La nova edició de Mostra de Cuina Menorquina ja és aquí. Enguany, vint-i-tres restaurants de set municipis de Menorca participen en la cita gastronòmica que se celebrarà del 18 de setembre al 4 d’octubre.

Els actuals establiments adherits segons municipis són:

  • A Ciutadella, l’Asador Molí des Comte, Es Tast de na Silvia, Pinzell Restaurant, Racó des Palau, Rels Restaurant, Restaurant Binissués, Restaurant Club Náutic Ciutadella, Restaurant Hotel Rural Morvedra Nou, Restaurante Aquarium Port i Ses Voltes Espai Gastronòmic.
  • A Maó, El Romero i Es Jardí de ses Bruixes.
  • A Es Mercadal, l’Hotel Jeni & Restaurant, Restaurant Tast i el Restaurant Cafe Bistro Sol 32.
  • A Alaior, el restaurant de Torralbenc i Es Jardí donis Temple.
  • A Ferreries, el restaurant Hort Sant Patrici i el restaurant Es Barranc
  • A Fornells, Ca na Marga i Cafè del Nord.
  • I finalment, en el municipi de Sant Lluis, Sa Parereta d’en Doro i Sa Pedrera d’es Pujol.

Durant els disset dies que dura la mostra es podrà degustar una variada oferta gastronòmica que farà relluir la cuina menorquina tradicional i de nova creació, sempre basada en producte local i de temporada. Sota aquesta premissa, els restaurants han elaborat un ‘Menú Mostra’ (a un preu de 22 €, IVA inclòs i beguda a part) i/o un ‘Menú Gastronòmic’ (que oscil·la entre els 24 i els 70 €, IVA inclòs i beguda a part, depenent del restaurant).

A la web www.mostradecuinamenorquina.com es detalla tota la informació dels restaurants participants. Recordem que és necessari reservar amb antelació i es prega als clients el compliment de les mesures sanitàries establertes, ús de mascareta en entrar i sortir de l’establiment, així com en qualsevol moviment dins del local, a més de l’ús d’hidrogel.

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, compta amb el patrocini de la naviera Armas Trasmediterránea i la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, Sa Cooperativa del Camp, Ashome, la Associació de Periodistes i Escritor Gastronòmics de Balears, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Agroxerxa, Elitechip, Gin Xoriguer, Fra Roger i European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *