Cs Ciutadella alerta sobre el perill que suposa la baixa alçada de la paret que va des del parc infantil de Dalt és Penyals fins a la costa des “Satileno” El grup municipal de Cs demanarà en el pròxim ple a l'Ajuntament que pugi l'alçada de la paret per evitar possibles caigudes

El grup municipal de Cs Ciutadella ha alertat sobre el perill que suposa l’alçada de la paret que va des del parc infantil de Dalt és Penyals fins a la costa des “Satileno”.

“Creiem que, un cop treta la vegetació que abundava i embrutava la zona, la vorera s’ha convertit en un perill per als vianants, ja que la paret té molt poca altura”, ha dit el portaveu de Cs Ciutadella, Jaume Anglada, que ha subratllat que es tracta d’un passeig molt transitat pel que és molt necessari posar una solució per evitar possibles caigudes. “.

Per tot això, el grup municipal de Cs Ciutadella presentarà en el pròxim ple un prec perquè es pugi l’alçada de la paret esmentada, tots els mitjans lineals que té, a una alçada que no suposi un perill i s’ajusti als criteris urbanístics de la zona o, si no, posar algun element de seguretat que contempli l’ordenança.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *