The Binigaus Band arriba a Alaior

El pati de l’Institut IES Josep Miquel Guàrdia acollirà aquest dissabte, 19 de setembre, a les 21h, el concert de The Binigaus Band, en el marc d’una nova cita del programa ‘Íntim i d’aquí’.

La banda, formada per Colau Gomila, Josep Sales, Joan Coll, Pere Arguimbau i Joan Pascual, presentarà el seu segon àlbum ‘Seguir Caminant’ juntament amb algunes noves cançons que formaran part del pròxim disc.

Les entrades anticipades es poden adquirir per un preu de set euros a l’American Bar, Bar sa Branca, a la Pelu de Ciutadella i al Convent de Sant Diego (cada dia de 10 a 13.30h i de 18 a 21h, i dissabte de 18.30 a 21.30h).

El concert, organitzat per l’Ajuntament amb el patrocini del Consell Insular, es realitzarà amb totes les mesures de prevenció i seguretat sanitàries, i d’aquesta manera, l’aforament serà limitat i el públic haurà de romandre assegut durant tota l’actuació, portant en tot moment la mascareta

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *