Calvo no descarta una pròrroga dels pressupostos però demana que no es “dramatitzi” Calvo: “Anem molt ajustats”

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo
ACN Madrid .- El govern espanyol no descarta prorrogar un cop més els pressupostos redactats pel ministre Montoro l’any 2018. Ho ha admès la vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, en una entrevista a Onda Cero on ha apuntat que el fet que encara no s’hagi aprovat ni el sostre de despesa ni l’objectiu de dèficit aboca l’executiu a considerar aquesta possibilitat. “Som conscients que anem molt ajustats”, ha afirmat, però “no dramatitzem” perquè “es poden prorrogar els pressupostos per un estret marge de temps per poder tenir els nous”. En tot cas ha demanat a totes les formacions que deixin enrere els “jocs de política” i s’avinguin a negociar uns comptes que donin resposta a les necessitats que genera la pandèmia.
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *