El president Cristòfol Soler visitava Ciutadella

Visita a Ciutadella del llavonces president del Govern de les Illes Balears, Cristòfol Soler Cladera. Plaça de l’Almirant Farragut abans de la seva remodelació. A la fotografia hi podem veure els regidors populars: Enrique Jiménez, Juana Mari Camps i Sebastià Llabrés. Els conseller d’Indústria i Comerç del Govern Balear, Guillem Camps; el president el Consell de Menorca Cristòfol Triay Humbert; la consellera de presidència Rosa Estaràs, l’alcalde de Ciutadella Gabriel Allès, el president Cristòfol Soler, el conseller del Govern, Tolo Reus, el conseller balear de Turisme, Joan Flaquer i el vice-president del Consell de Menorca, Antoni Juaneda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *