Els socis i clients de San Crispín recullen 250 kg d’aliments de primera necessitat per les entitats Creu Roja i Caritas Diocesana La recollida solidària ha tingut lloc durant els mesos d’estiu a les tres botigues que San Crispín té a Alaior i Es Migjorn Gran

Després del donatiu de 2 tones d’aliments bàsics que la Cooperativa San Crispín a través del seu Consell Rector, va lliurar a Creu Roja i Càritas Diocesana a principis de juny, els socis i clients de l’entitat han afegit 250 kg que s’han entregat de manera voluntària durant els mesos d’estiu a les propies botigues que el supermercat té a Alaior i Es Migjorn Gran.

Un recapte solidari que equival a 300 productes de primera necessitat entregats com per exemple llet, farina, arròs o ciurons que de manera periòdica, les dues entitats van anar venir a recollint a mida que les senalles de recapte quedaven plenes i de la que han passat detall de l’inventari recaptat. El President de San Crispín, Joan Camps es mostrava un cop més orgullós d’aquesta solidaritat col·lectiva que forma part de l’adn de la pròpia entitat ja que fa molts anys que San Crispín i els seus socis fan donació de productes. “Sempre hem tingut un punt de recollida

 Nova acció prevista per la tardor i l’hivern

Durant els mesos d’octubre i novembre està previst que s’inicii un segon recapte solidari que en aquest cas, anirà acompanyat d’un reforç d’accions concretes amb voluntaris de la Fundació Bancària La Caixa, amb qui s’han establert converses per poder-ho portar a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca