L’OMS veu amb “preocupació” l’augment d’hospitalitzacions a Espanya per la covid-19 abans de la temporada gripal L'organització reconeix que les autoritats estan millor preparades però demana precaució abans de l'hivern

ACN Brussel·les .- L’Organització Mundial de la Salut (OMS) veu amb “preocupació” l’augment d’hospitalitzacions a Espanya per la covid-19 abans de la temporada gripal. “Estem a mitjans setembre i encara no hi ha la grip”, ha remarcat la responsable tècnica de la resposta a la pandèmia, Maria Van Kerkhove, inquieta per l’increment d’infeccions a nivells similars als de la primavera. L’OMS ha instat l’Estat i altres països europeus amb un repunt de casos, com és el cas de França, a vigilar aquests rebrots de cara a l’hivern. Tanmateix, Kerkhove ha reconegut que les autoritats ara estan “molt millor preparades” per contenir la pandèmia.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *