Cs al Consell de Menorca interpel·larà Susana Mora sobre el procés de selecció per al lloc de gerent a la Fundació Foment del Turisme Eugenio Ayuso: "Aquest procés ha estat qüestionat per tenir unes bases dissenyades a mida de la persona finalment seleccionada"

El conseller de Cs al Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, interpel·larà en el pròxim ple a la presidenta de la institució insular, Susana Mora, sobre el procés de selecció per al lloc de gerent de la Fundació Foment del Turisme.

“Des de la formació taronja volem conèixer els criteris de valoració específics relacionats amb la formació i capacitació, quins han estat els barems quantitatius i qualitatius que s’han aplicat en la valoració dels mèrits personals i professionals de les persones candidates en relació amb els requisits sol·licitats en les bases de la convocatòria, així com els factors que han resultat més determinants en l’entrevista personal”, ha manifestat Ayuso.

El conseller ha recordat que el passat 24 de juliol, es va publicar la convocatòria per a la dita plaça, aprovada pel Patronat, però amb el vot en contra de patronals i entitats privades que formen part de la mateixa a les bases presentades.

“Aquest procés ha estat qüestionat per tenir unes bases dissenyades a mida de la persona finalment seleccionada”, ha dit Ayuso, que ha insistit que “volem saber si hi ha hagut irregularitats en el procés i si s’han complert les premisses del procediment pel que fa a igualtat, mèrit i capacitat “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *