Jornades d’Ecofeminisme i economia social i sostenible Es celebraran avui, el 24 de setembre i el 8 d'octubre

Des de l’Associació de Veïns d’Es Mercadal ha organitzat el cicle de conferències sobre Ecofeminisme i Economia Social i Sostenible que es durà a terme a Mercadal els dies 17 i 24 de setembre i el 8 d’octubre, així com el taller de formació sobre Teatre de l’Oprimit, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’octubre.

Aquestes jornades, organitzades per l’Associació de Veïns i finançades pel Fons Menorquí de Cooperació a través de la convocatòria de projectes de Ciutadania Global, comptaran amb la presència d’Ivan Miró, sociòleg, cooperativista i investigador en economia cooperativa, social i solidària; Yayo Herrero, antropòloga, enginyera, professora i activista ecofeminista; Amaia Pérez Orozco, doctora en economia, activista social i feminista, dedicada a l’estudi de la sostenibilitat de la vida; i La Hoja Blanca, projecte de teatre social que treballa, a través de diferents metodologies teatrals, per a la transformació social, personal i col·lectiva.

Tant les conferències com el taller de formació són gratuïts, però degut a les limitacions d’aforament és necessari fer inscripció prèvia a l’adreça de correu de l’Associació de Veïns (vesinsdesmercadal@gmail.com).

Es pretén que aquestes jornades, que s’havien de fer el mes de maig però que es van haver de posposar pel confinament, puguin servir –
precisament en aquests temps tan convulsos de crisis ecològica i social que vivim- per poder compartir les perspectives i les
experiències que cerquen, davant d’un model capitalista i patriarcal injust i insostenible, altres maneres de ser i estar en el món, amb la convicció que un altre món és possible i, sobretot, més necessari que mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *