Jornades d’Ecofeminisme i economia social i sostenible Es celebraran avui, el 24 de setembre i el 8 d'octubre

Des de l’Associació de Veïns d’Es Mercadal ha organitzat el cicle de conferències sobre Ecofeminisme i Economia Social i Sostenible que es durà a terme a Mercadal els dies 17 i 24 de setembre i el 8 d’octubre, així com el taller de formació sobre Teatre de l’Oprimit, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’octubre.

Aquestes jornades, organitzades per l’Associació de Veïns i finançades pel Fons Menorquí de Cooperació a través de la convocatòria de projectes de Ciutadania Global, comptaran amb la presència d’Ivan Miró, sociòleg, cooperativista i investigador en economia cooperativa, social i solidària; Yayo Herrero, antropòloga, enginyera, professora i activista ecofeminista; Amaia Pérez Orozco, doctora en economia, activista social i feminista, dedicada a l’estudi de la sostenibilitat de la vida; i La Hoja Blanca, projecte de teatre social que treballa, a través de diferents metodologies teatrals, per a la transformació social, personal i col·lectiva.

Tant les conferències com el taller de formació són gratuïts, però degut a les limitacions d’aforament és necessari fer inscripció prèvia a l’adreça de correu de l’Associació de Veïns (vesinsdesmercadal@gmail.com).

Es pretén que aquestes jornades, que s’havien de fer el mes de maig però que es van haver de posposar pel confinament, puguin servir –
precisament en aquests temps tan convulsos de crisis ecològica i social que vivim- per poder compartir les perspectives i les
experiències que cerquen, davant d’un model capitalista i patriarcal injust i insostenible, altres maneres de ser i estar en el món, amb la convicció que un altre món és possible i, sobretot, més necessari que mai.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *