Comença a les instal·lacions del Club Nàutic Eivissa el Campionat d’Espanya ILCA 7 amb Pere Ponsetí

Comença a les instal·lacions del Club Nàutic Eivissa el Campionat d’Espanya ILCA 7, antiga classe de Laser Estàndard, en el què hi prendrà part el regatista internacional del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, que torna a les competicions, molts mesos després i a causa de la covid-19. Aquest divendres es dedicarà a la verificació de material, mesuraments i inscripció de participants i ja demà dissabte 19 està prevista la primera prova del Campionat d’Espanya, a partir de les 12 h, com també el diumenge i dilluns, mentre que el dimarts 22, la jornada final, començarà a les 11h.
Hi ha programades 12 proves en total, amb un mínim de tres proves per fer valdre el Nacional 2020, realitzant-se a la zona de platja den Bossa, a on Ponsetí (CNC) es retrobarà amb la competició.
Andalusia, la pròpia Illes Balears del regatista del CN Ciutadella, Canàries, Catalunya, Comunitat Valenciana i Galícia seran les sis comunitats representades en aquest Campionat d’Espanya ILCA 7 i la comunitat que contribuirà més esportistes serà la Balear, amb 14 inscrits.
Amb els millors regatistes de la classe d’Espanya, el CN Eivissa ha preparat el Campionat amb totes les mesures de protecció dictades per les autoritats sanitàries, el Consejo Superior de Deportes, així com el protocol de la Reial Federació Espanyola de Vela per al retorn a les competicions estatals, per minimitzar el risc d’infeccions del virus Covid-1
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *