Els clients d’Eroski a Balears tornen a respondre i es recapten 40.000€ per a Projecte Home Balears El quadernet per colorar, amb il·lustracions de Joan Escandell, dissenyat per a la campanya “Amb tu, la vida agafa color”, ha tengut una gran acollida entre els clients dels supermercats, en la que ha estat la desena edició d’aquesta campanya

A la foto, d’esquerra a dreta: Chari Prior, encarregada de l’Eroski Center d’Aragó 206; Alfredo Herráez, director d’Eroski a Balears; Jesús Mullor, president executiu de Projecte Home Balears; Joan Ripoll, responsable de relaciones institucionales d’Eroski a Baleares i Joan Miquel Morey, secretari tècnic del Clúster de Còmic i Nous Media (en representació de l’il·lustrador Joan Escandell).

Avui matí a Palma Eroski ha fet entrega a Projecte Home Balears dels donatius recaptats amb la campanya solidària desenvolupada durant l’estiu a benefici d’aquesta ONG, amb el lema “Amb tu, la vida agafa color”.

La iniciativa, que des de fa 10 anys té lloc cada estiu a tots els Eroski de Balears, consisteix en oferir als clients dels supermercats un objecte personalitzat a canvi d’un donatiu d’1 euro.

L’objecte d’enguany ha estat un nou quadernet per colorar, aquest cop amb il·lustracions de l’artista Joan Escandell, que ha col·laborat en la campanya de manera altruista, dibuixant escenes quotidianes dels mesos de confinament, en clau local.

Un total de 40.000 unitats d’aquest quadernet han estat distribuïdes entre tots els supermercats Eroski de les Illes Balears, amb una gran acollida per part dels clients de la cooperativa, que un any més han demostrat la seva solidaritat.

“Amb tu la vida agafa color” és la frase que podem veure a la portada d’aquest quadernet, amb un text a l’interior que convida a “donar color a la vida”.

Han participat en aquest acte Jesús Mullor, president executiu de Projecte Home Balears; Antoni Parets, responsable de comunicació d’aquesta ONG; Joan Miquel Morey, secretari tècnic del Clúster de Còmic i Nous Media (en representació de l’il·lustrador Joan Escandell); Alfredo Herráez, director d’Eroski a Balears, Xisca Pol, responsable de comunicació d’aquesta cooperativa a les Illes i Joan Ripoll, responsable de relacions institucionals, entre d’altres participants.

Jesús Mullor ha agraït en nom de Projecte Home Balears a Eroski i a tots els seus clients la solidaritat demostrada, així com a l’artista Joan Escandell la seva col·laboració desinteressada. Joan Miquel Morey ha destacat la figura de Joan Escandell, veterà dibuixant de “El Capitán Trueno” i autor solidari de les il·lustracions del quadernet d’enguany. Per la seva banda, Alfredo Herráez ha posat en valor la importància de la tasca que desenvolupa Projecte Home a les nostres illes des de fa 33 anys i la solidaritat un any més dels clients d’Eroski, especialment en moments tan complicats i ha reafirmat el compromís d’Eroski amb l’ONG i amb la societat balear.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.