Enjoy Ciutadella, del 18 al 24 de setembre Rutes creativa, mindfullness, nocturna i històrica a més d'un taller gastrònòmic amb Joan Bagur

DIVENDRES 18 RUTA CREATIVA

19 h Arts i curiositats de Ciutadella, a càrrec de Menorca Sedueix. Punt de trobada a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament. Apte per a tots els públics. Duració 2 h. Accessible.

DISSABTE 19 RUTA DE MINDFULLNESS

18 h Bany de bosc a Alfurí de Dalt, a càrrec de Menorca Sedueix. És una activitat de presència conscient i sensibilitat amb la natura. Apte a partir de 12 anys. Punt de trobada a l’aparcament de Cala Pilar. Duració 2.5 h. No accessible.

DIMARTS 22 RUTA NOCTURNA

Foto: Toni Cladera@

21.30 h Observació del nostre cel nocturn. I els talaiòtics, com el veien?, a càrrec d’Alain Pitarque. Punt de trobada a l’aparcament de la Naveta des Tudons. Duració 2 h. Apte per a tots els públics. No accessible.

DIMECRES 23 TALLER GASTRONÒMIC

19 h Taller de receptes de cuina menorquina del segle XVIII, la cuina de Fra Roger, a càrrec de Joan Bagur, cuiner i propietari del restaurant Rels. Al pati del convent de Santa Clara. Apte per a tots els públics. Accessible.

DIJOUS 24 RUTA HISTÒRICA

18.30 h El passeig Marítim de Ciutadella, un camí d’històries, a càrrec de Talaia Cultura. Punt de trobada a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament. Duració 2 h. Apte per a tots els públics. Accessible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *