La Policia Nacional ha detingut dos joves per un delicte contra la salut pública Els detinguts tenien una plantació de marihuana en una finca situada a Ciutadella amb 232 plantes

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, han procedit a la detenció de dos joves, una dona i un home, per un delicte contra la salut pública, a l’ésser responsables d’una plantació de més de 200 plantes de marihuana.

La investigació s’inicià quan agents de la Policia Nacional van tenir coneixement sobre una possible plantació de marihuana a un habitatge de Ciutadella de Menorca on van trobar 232 plantes de marihuana amb un pes de 113 quilos i prop de cinc quilos d’aquesta substància preparada per a la venda.

Els agents van portar a terme àrdues gestions i van poder comprovar que en un immoble de Ciutadella hi podia haver aquesta droga, per la qual cosa es va sol·licitar una ordre d’entrada i registre a l’habitatge, localitzant un total de 232 plantes de marihuana, en diferents fases de creixement i situades tant en els jardins exteriors així com en diferents dependències situades a la part posterior de la finca perfectament condicionades per al cultiu interior de les mateixes, i assegurar-se la producció de l’esmentada substància estupefaent durant tots els mesos de l’any.

Així mateix, registrades la resta de dependències, també es va intervenir quatre quilos i mig de marihuana preparada per a la seva venda així com quatre màquines que els joves feien servir per al cultiu i posterior processat de la substància que conreaven, com desbrossadores, premsa, rentadores etc. També es va dur a terme un registre en un local a Ciutadella on es va intervenir maquinaria.

En vista de la investigació duta a terme, es va procedir a la detenció dels dos joves com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.