José Luis Benejam visita les obres de l’Avinguda Indústria

José Luis Benejam, batle d’Alaior, juntament amb Cristóbal Marqués, regidor d’Obres Públiques, han visitat aquest matí les obres de millora de l’Avinguda Indústria, que han començat aquesta setmana.

Les obres, que van des del carrer Menorca fins al carrer Eivissa, tenen l’objectiu de reconstruir el paviment nord del carrer, que actualment està notablement deteriorat a causa de l’existència de diferents activitats que el castiguen en sobrepès i la millora de l’asfalt a tot el sector esmentat. També es col·locaran noves vorades de formigó prefabricades, amb la peculiaritat de què seran remuntables, per evitar les rampes afegides que trobem de forma generalitzada.

Cal destacar que es donarà solució a la problemàtica dels pluvials a la zona a partir de la creació d’una nova xarxa per recollir l’aigua de la vorera nord. A més, també es farà una canalització de l’enllumenat a la mateixa vorera.

D’altra banda, es crearan quatre nous trams de vorera davant els passos de vianants, de 4 metres de llarg, per dotar-les de major visibilitat i seguretat, adaptant-les també a la supressió de les barreres arquitectòniques.

Pel que fa al carreró de connexió amb el carrer Mallorca, aquest projecte també contempla una nova capa d’aglomerat a la ja existent per reparar els desperfectes, i la reforma del tram de vorera de la intersecció.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «la millora d’aquest tram era una obra molt demandada per totes les empreses que desenvolupen la seva activitat allà. Aquest projecte no només suposa una millora de la seguretat i de la imatge del nostre entorn industrial, sinó que també va amb la línia del govern municipal de donar suport la competitivitat empresarial».

Les obres tenen un cost de 87.120 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.