Mor l’exalcalde de Ciutadella, Josep Carretero Febrer

El que fou batle de Ciutadella a la legislatura 1991-1995, Josep Carretero Febrer, ha mort avui a Ciutadella.

Fundador de DENIX SA, una de les principals empreses de l’illa, Carretero va estar molt lligat a l’obra dels Antics Alumnes Salesians de Ciutadella, sent president de la Unió.

Fou batle de Ciutadella a la legislatura 1991-1995 sota les sigles del Partit Popular. Va destacar per la seva defensa de Ciutadella i per se un dels impulsors de la construcció d’un dic a la badia de Ciutadella. Les seves desavenències amb el que era el president del PP Menorca i president del Consell, Joan Huguet van ser patents, especialment quan Huguet va ubicar l’extensió universitaria a Alaior, en contra dels informes de la mateixa UIB que la situaven a Ciutadella. Va ser llavonces quan Carretero va decidir no seguir més en política.

S’el recordarà com un home d’empresa i de família, treballador, compromés amb Ciutadella i com un dels millors alcaldes i empresaris de la antiga capital de l’illa.

Descansi en pau, Josep Carretero i rebin el nostre més sincer condol la seva esposa Mariàngeles, i els seus fills Jeroni i Sandra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.