La Policia Local deté a un individu per robatori de marihuana El lladre al ser sorprés va fugir per patis i terrats de la zona

Policia Local de Ciutadella rep avís de varis vesins del carrer Canonge Moll a prop del pàrquing de la Clínica Juaneda es senten molts crits d’una dona al carrer Canonge Moll amb carrer de Ses Gerreries, fent constar que s’ha vist a un home que sortia correns en direcció a la Clínica Juaneda, com si s’estesin barallant.

Tres unitats de la Policia Local es desplacen cap el lloc per comprovar els fets, i en les proximitats del lloc localitzen a una senyora de 44 anys la qual manifesta que un individu ha entrat dins el seu domicili, que li ha sostret dues plantes de marihuana i que quan ha estat descobert per ella mateixa, ha fugit saltant pels terrats de les cases adjacents i, posteriorment, ha sortit per una casa del carrer Canonge Moll, perdent-lo de vista al mateix carrer. Explica als agents actuants que coneix de vista a l’individu en qüestió, i dona una descripció detallada de l’home que li ha violentat el domicili i produït i robatori.

Els fets i els crits han alertat a la gran majoria de vesins de la zona i amb la col·laboració ciutadana és localitza el sospitós conegut delinqüent resident a Ciutadella amagat entre els vehicles estacionats, i a prop d’ells s’han localitzat dues plantes de marihuana al terra, amagades entre els vehicles estacionats, procedint a decomissar-les. Davant les sospites clares de que ell era l’autor dels delictes relacionats s’ha procedit a la seva detenció.

El detingut per la Policia Local de Ciutadella és un home de 49 anys de nacionalitat espanyola al que se l’imputa un presumpte delicte de robatori amb força i violació de domicili, al què finalment se li van confiscar dues plantes de marihuana.

Es dóna la circumstància que els fets van causar gran enrenou entre els veïns dels carrers Canonge Moll i Alfons XIII ja que per sostreure aquestes plantes va haver de escalar per les teulades i patis del darrere de diversos habitatges. Al trobar-se sorprès va emprendre la fugida a la desesperada a través de l’interior d’un altre domicili on es trobava sola una senyora d’edat avançada. Causant un gran ensurt a aquesta persona que va ser atesa per membres de la policia local.

S’han fet les diligencies de prevenció inicials per part de la policia local i s’ha passat el detingut, els efectes intervinguts i les diligencies al cos Nacional de Policia per que puguin continuar amb la investigació del cas i la seva remissió al jutjat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.