Aprovades les bases d’ajuts a les entitats sense ànim de lucre de Ciutadella

L’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat les bases que regeixen la convocatòria de subvencions per a les entitats sense ànim de lucre corresponent a l’any 2020». Enguany volen promouen cinc línies d’actuació: socials, culturals, esportives, de protecció del medi ambient i d’igualtat de gènere.

La convocatòria del 2020 té com a objectius principals els següents: impulsar el teixit associatiu i les actuacions que se’n derivin amb relació a les activitats proposades; donar visibilitat a les actuacions de les entitats que treballen en el municipi; cobrir part de les despeses que aquestes actuacions generen; sensibilitzar la ciutadania envers el treball de les entitats i les associacions; fomentar la cultura, l’esport i el coneixement del medi ambient al municipi de Ciutadella; millorar la qualitat de vida de les persones en situacions especials i, per extensió, la de les seves famílies; i, finalment, fomentar la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Poden presentar sol·licituds a la present convocatòria les persones jurídiques, públiques o privades i sense ànim de lucre, ja siguin entitats, associacions o organismes legalment constituïts i inscrits en el Registre d’Associacions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears abans que comenci el termini de presentació d’instàncies, així com en el Registre d’Entitats Municipals.

Aquesta convocatòria ha previst una partida de 32.000 € a càrrec de la partida de Participació Ciutadana i una partida màxima de 12.000 € a la partida d’Esports, amb un total màxim de 44.000 €.

El termini de presentació de sol·licituds comença a partir de l’endemà d’haver-se publicat aquesta convocatòria en el BOIB i finalitza 30 dies naturals després.

Les persones interessades en poden consultar les bases i els annexos als documents adjunts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.