Armengol i March es reuneixen amb el rector de la UIB, Llorenç Huguet, per tractar l’inici del curs universitari

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i el conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, han mantingut una reunió amb el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, per analitzar diferents assumptes relacionats amb l’inici del curs 2020-2021, marcat per les condicions derivades de la COVID-19.

L’objectiu de la trobada era tractar sobre el pla posat en marxa per la Universitat per a aquest curs, que té l’objectiu de garantir la màxima presencialitat i assegurar, alhora, el manteniment de les mesures sanitàries vigents. També s’han tractat les necessitats i demandes derivades d’aquest pla.

En aquest aspecte Huguet ha explicat que la coordinació i el suport de la Conselleria per contrastar el pla ha estat constant i ha remarcat la “tranquil·litat que dona a la Universitat el compromís adquirit per la Conselleria d’Educació per tal de sufragar les despeses que es puguin derivar d’haver de substituir professors.

March, per la seva part, ha explicat que ja s’ha fet una transferència de 900.000 euros del Fons COVID-19 a la Universitat i ha remarcat el “compromís de la Conselleria amb les substitucions, ja que, a pesar de les circumstàncies, l’objectiu és assegurar l’aprenentatge dels alumnes”.

El conseller March també ha avançat que les reunions continuaran de cara a preveure les necessitats que pugui tenir la Universitat per al segon semestre del curs.

Per part del Govern també hi han assistit la secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret, i el director general de Política Universitària i Recerca, Pep Lluís Pons.

A més del rector, en representació de la UIB han participat a la trobada el vicerector de Docència, Joan Frau, i la gerent de la institució, Antònia Fullana.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *