Actes 8 Març

Armengol, Negueruela i el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, es reuneixen amb patronals i agents socials per analitzar la situació del sector turístic a Menorca

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, juntament amb el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s’han reunit avui matí a Menorca amb el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i representants de les patronals empresarials ASHOME, CAEB i PIMEM i els sindicats CCOO i UGT, per analitzar la situació del sector turístic a l’illa de Menorca.

El conseller Negueruela ha avançat, una vegada acabada la reunió, que el Govern està treballant «per obrir les nostres illes de manera independent, en funció de com sigui la seva situació epidemiològica i establint corredors amb els seus principals mercats». En aquesta mateixa línia, Fernando Valdés, secretari d’Estat de Turisme, ha remarcat que «encara que la crisi sigui total, les solucions han de ser singularitzades i, per tant, compartim l’estratègia de crear corredors segurs per a cada illa».

Tant Negueruela com Valdés han destacat l’estreta col·laboració entre els dos governs a l’hora de dissenyar les estratègies per a la recuperació del sector turístic.

Prèviament, la presidenta Armengol s’ha reunit amb la presidenta del Consell de Menorca i els batles dels municipis de l’illa per avaluar la situació sanitària de Menorca. A més, el secretari d’Estat i la presidenta també han mantingut una trobada amb la delegada del Govern a les Illes Balears, Aina Calvo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.