Castells respon a Ayuso: “Hi ha moltíssims metges. El que passa és que a Madrid tenen feines precàries i cobren menys” El ministre d'Universitats diu que aquesta situació propicia que se'n vagin a la privada, a altres CCAA o a l'estranger

El ministre d’Universitats Manuel Castells
ACN Madrid .- El ministre d’Universitats, Manuel Castells, ha negat falta de metges i ha dit que en el cas de Madrid no és cert que no hi hagi professionals mèdics. “Hi ha moltíssims metges. El que passa és que a Madrid tenen feines més precàries i cobren menys”, ha dit durant la seva intervenció a la Comissió de Ciència del Congrés. En aquest sentit, ha assegurat que aquesta situació propicia que “marxin a la privada, a altres CCAA o a l’estranger”. “La qüestió no és més sinó millor”, ha afegit. Castells ha dit que el mateix passa amb els MIR: “La situació dels MIR no és perquè siguin MIR sinó per com els contracten algunes CCAA”.
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va assegurar dilluns que Espanya tenia una “evident falta de metges i infermeres”. De fet, la comunitat ha demanat al govern espanyol que els permeti contractar professionals extracomunitaris per fer front a la pandèmia.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *