Dona agredida per la seva parella a Ciutadella

Foto: Antxón Castresana©

El servei SEIB 112 informa que han rebut un avís d’una dona que manifesta que la seva parella l’ha agredida i ella s’ha tancat a una habitació juntament amb un nadó, comunicant que l’agressor encara es troba dins el domicili. Al mateix temps es rebem directament a policia local avisos de vesins que els alerten de la situació violenta. S’hi desplacen les unitats de la policia local fi de comprovar la situació.

A l’arribada al domicili en qüestió, comproven que la requeridora presenta indicis evidents d’haver estat agredida, manifestant als agents que l’agressor és la seva parella pel que es procedeix a la detenció de l’home de 39 anys, espanyol, per un presumpte delicte de violència de genere.

Amb col·laboració de membres de la Policia Nacional de Ciutadella es fa l’ingrés en el diposit de detinguts de la policia local del pressumpte agressor.

Per part de policia local s’acompanya a la víctima amb la seva filla de 6 mesos al centre de Salut Canal Salat per a rebre assistència metge i disposar del parte metge que li pugui servir per la pertinent denúncia. Fer constar que el nadó no ha patit cap agressió, sols la mare.

El detingut es posat a disposició del Cos Nacional de Policia per que pugui continuar les investigacions de si és un delicte aïllat o té una habitualitat i, posteriorment ser posat a disposició judicial per si cal dictaminar mesures cautelars de protecció de la víctima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *