Julen Triay convocat per la Real Federació Espanyola de Karate dins el programa “Proyecto Mundial” Aquest cap de setmana a la ciutat gallega de Teo

Aquest cap de setmana Julen Triay del Centre Esportiu Físics, viatjarà a Teo, ciutat gallega de la província de La Coruña (Galicia) convocat per la Real Federació Espanyola de Karate dins el programa “Proyecto Mundial” per participar en la concentració que junta als millors karateques de l’estat espanyol.

Una vegada més Julen ha entrat en la llista del seleccionador nacional. Motiu de satisfacció tant del propi esportista, com del seu club d’origen Físics i dels seus màxims responsables Pere Calafat i Shuto Triay.  En aquesta ocasió Julen, ha sigut l’únic convocat de l’arxipèlag, per el que intentarà donar lo millor d’ell i deixar la representació en bon nivell.

Aquesta fita ha de ser per el ciutadellenc una posta a punt de cara afrontar els propers campionats de lliga nacional i campionat d’Espanya, en aquest darrer en cas de ser seleccionat pel combinat Balear. I esperant fer un bon paper i poder fer realitat el seu objectiu de representar a la selecció espanyola en el campionat d’Europa del proper mes de febrer a Tampere  (Finlàndia) sempre que per la situació actual s’arribi a dur a terme.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *