José Luis Benejam recolza l’inici del curs escolar a Alaior

José Luis Benejam, batle d’Alaior, acompanyat per Cristóbal Marqués, regidor d’Educació, han visitat aquest matí el CEIP Doctor Comas, per conèixer de primera mà com està anant l’inici del curs escolar i per interessar-se per les necessitats i preocupacions del centre. Aquesta ha estat la primera de les tres visites que Benejam durà a terme durant aquests dies a les escoles d’Alaior. Pròximament es reunirà amb les direccions del CEIP Mestre Duran i el Col·legi La Salle Alaior.

Rebuts per Núria Piris, directora del centre, i Josep Petrus, president de l’Apima, Benejam s’ha interessat especialment per com es va plantejar l’inici del curs, per les diferents opcions i models que hi havia de cara a complir totes les mesures de seguretat sanitàries establertes dins l’àmbit educatiu i per quin es va estimar que era el més oportú per l’escola.

En aquest sentit, el batle d’Alaior ha rebut una exhaustiva, detallada i rigorosa informació per part de la directora del centre i del president de l’Apima de com s’estan desenvolupant aquests primers dies de curs i de com s’han adaptat a les noves circumstàncies el personal docent i els fillets i filletes, mostrant-se molt satisfet per com està funcionant l’escola i per l’excel·lent coordinació de tot l’equip.

José Luis Benejam i Cristóbal Marqués s’han posat en contacte també amb el professorat del centre, qui els han explicat les seves inquietuds i incerteses derivades de la complicada situació sanitària. En aquest aspecte, Benejam ha donat resposta a les seves preguntes, agraint-los i posant en valor tot el seu treball i esforç per implantar els protocols i mesures per fer front a la Covid-19, garantint un entorn segur per l’alumnat.

Finalment, el primer edil ha traslladat «el suport de l’equip de govern i el compromís del consistori, posant a disposició del centre les capacitats i recursos municipals pel que puguin necessitar, recordant també les accions de millora que l’Ajuntament ha desenvolupat durant aquest estiu, com el pintat de l’escola, la millora de les gelosies, o l’adequació del pati per distribuir-lo en diferents zones».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.