Menorca un dia més sense nous casos de COVID-19 El hotel pont es queda també sense turistes en seguiment

Menorca torna a registrar avui una nova jornada sense cap nou infectat per coronavirus, i sense cap persona ingressada a l’Hospital Mateu Orfila. El total de casos actius en seguiment PCR, a l’igual que ahir, és de 35 persones.

Destacar també que només hi queda un professional en seguiment, un manco que ahir, i que a l’hotel pont, on s’allotjaven els turistes infectats que estaven en quarentena per a tornar als seus llocs d’origen, està també buit

El total acumulat de casos a Menorca des de l’inici de la pandèmia és de 485 (igual que ahir).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip