Més per Menorca lamenta que Martí March no comparegui dijous davant la Comissió d’Educació

Més per Menorca lamenta profundament que el conseller Martí March no comparegui dijous qui ve davant la Comissió d’Educació per aclarir les incidències amb la matrícula telemàtica dels FP, que ha deixat fora una gran quantitat d’alumnes que es volien apuntar als cicles formatius. 

I és que, malgrat que la sol·licitud de compareixença registrada per Més per Menorca tenia caràcter d’urgència, la Mesa de la Comissió d’Educació del Parlament no l’ha programada pel pròxim dijous quan es reuneix la Comissió. Els menorquinistes interpreten que això és degut a la manca de disponibilitat del Conseller.

D’altra banda, el partit ecosobiranista ha pogut saber que les famílies tampoc no tenen resposta de la Conselleria d’Educació a les seves queixes particularsi se’ls van donant llargues, i que molts alumnes es troben en una situació de total incertesa, sense haver pogut començar les classes i sense saber si les començaran. 

 
És molt sorprenent que un Conseller que sempre fa gala de comparèixer quan se li demanaaquesta vegada no tingui com a prioritat donar explicacions i solucions als afectats”, ha dit  el diputat Josep Castells, qui ha afegit que “cada dia que passala posició dels alumnes épitjor, perquè s’esvaeix la possibilitat d’una solució satisfactòria”. 
 
Més per Menorca continuarà treballant en possibles iniciatives parlamentàries que forcin la Conselleria donar una solució a aquest greu problema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.