El còctel de la setmana: MARTINI XORIGUER Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Secció patrocinada per Destil·leries Xoriguer

Continuem amb el producte local, un clàssic de tota la vida de la cocteleria, un Dry Martini, fet a la menorquina. Utilitzant el nostre gin i aromatitzant amb farigola del camp i el licor d’herbes de Menorca. Servit ben fred i amb una pell de llimona i podent posar-hi una rama de farigola al costat o amb un perfum del mateix.

Ingredients:

  • 60 ml Gin Xoriguer
  • 10 ml herbes Xoriguer
  • 4 gotes d’amarg de farigola

Elaboració:

Servim el gin, les herbes i l’amarg a dintre d’un got mesclador i afegim força gel. Removem durant una bona estona fins que la mescla agafa la temperatura desitjada. Posem un colador per evitar que caigui el gel a dintre de la copa i servim a dins d’una copa martini, aromatitzada amb una pell de llimona fresca i perfum de farigola. També podem canviar el licor d’herbes per el licor de figa de moro de Xoriguer aromatitzant la copa amb una pell de taronja i no amb llimona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.