Aquesta setmana utilitzem productes florals, aromàtics i molt visuals. Crema de Roses de Xoriguer, farigola, Gin Saffron, alfbaguera i flor de pomer.
El Saffron Island Gin és nna ginebra elaborada per Xoriguer amb els tocs del safrà, gingebre, aloe vera i cardamom. Combinant aquesta amargor amb el dolç de la crema de roses, aconseguim un contrast molt agradable per el nostre paladar.
Ingredients:
- 35ml Gin Saffron Island
- 35ml Crema de Roses
- 3 gotes d’amarg de farigola i romaní
- Suc de ½ llimona
- 15 ml xarop d’alfabaguera
- 1 clara d’ou
- Completem amb refresc de poma
Elaboració:
Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem sense gel per emulsionar la clara d’ou amb la resta de components. Destapem, afegim gel i tornem a batre per refredar el còctel. A continuació ja podem servir i completar el got amb refresc de poma, decorar amb flors i herbes aromàtiques i a disfrutar-lo.