Menorca reb avui 12 noves altes i només suma un positiu per Covid-19 ingressat a planta També s'hi suma una usuària de la residència geriàtrica municipal de Ciutadella que ha ingressat a l’Hospital Mateu Orfila directament des d’un altre centre hospitalari de Mallorca

Foto: Itziar Lecea

Avui Menorca suma un nou positiu per coronavirus que ha necessitat ingrés a planta del Mateu Orfila. També ha ingressat a planta una usuària de la residència geriàtrica municipal de Ciutadella directament des d’un altre centre hospitalari de Mallorca, on el mes d’agost va ser intervinguda d’una patologia que no té res a veure amb COVID-19. Aquesta usuària va donar positiu per COVID fa 1 mes i ara s’ha decidit que quedi ingressada a l’Hospital Mateu Orfila tot i que ja té anticossos (i per tant, ja ha passat la infecció) fins que negativitzi totalment per precaució.

Per altra banda apuntar que s’han produit 12 altes metges, que fan davallar el seguiment UVAC.
A dia d’avui, diumenge 27 de setembre a Menorca tenim un total  de 28 casos actius, repartits de la següent manera:

Hospital Mateu Orfila, 2 persones ingressades a planta
En seguiment UVAC, un total de  26 pacients en seguiment domiciliari.
Professionals en aïllament: 7

Canvis respecter ahir dissabte:
Diagnosticat 1 nou positiu, que està ingressat a planta de l’Hospital Mateu Orfila.
S’han donat 12 altes de pacients que estaven en seguiment domiciliari per part dels equips UVAC, passant de 38 a 26.

Les estadístiques indiquen un únic diagnòstic de nou positiu per COVID-19 però, en canvi són dos nous ingressos a planta de l’Hospital Mateu Orfila. 1 correspon a un nou positiu per PCR mentre que l’altre correspon a una usuària de la residència geriàtrica municipal de Ciutadella que ha ingressat a l’Hospital Mateu Orfila directament des d’un altre centre hospitalari de Mallorca, on el mes d’agost va ser intervinguda d’una patologia que no té res a veure amb COVID-19.

Aquesta usuària va donar positiu per COVID fa 1 mes i ara s’ha decidit que quedi ingressada a l’Hospital Mateu Orfila tot i que ja té anticossos (i per tant, ja ha passat la infecció) fins que negativitzi totalment per precaució.  La pacient no es va contagiar a la residència geriàtrica i, des de que se li va diagnosticar el virus, no ha tingut cap contacte amb el centre. Per tant, la resta d’usuaris i treballadors del centre no han estat exposat a cap situació de risc.

Total acumulat: 489 (1 més que ahir)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *