Armengol i Negueruela es reuneixen amb representants de les patronals de restauració per analitzar la situació del sector

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s’ha reunit amb representants de les patronals de la restauració a les Illes Balears per analitzar la situació actual del sector a conseqüència de la COVID-19.

El conseller Negueruela, una vegada acabada la reunió, ha destacat la importància d’aquesta trobada amb un sector que està vivint «un moment difícil» i ha agraït la total col·laboració i total disposició dels representants de les associacions per treballar en la recuperació de l’activitat. El conseller ha explicat que un dels temes centrals ha estat la possible pròrroga dels ERTO que s’està negociant a Madrid i la possibilitat que els fixos discontinus puguin sortir d’aquesta figura i accedir a una prestació extraordinària.

Els representants de la patronal, d’altra banda, han volgut agrair la receptivitat del Govern cap a les propostes del sector i s’han mostrat oberts a mantenir trobades per avançar cap a la reactivació.

A la reunió hi han assistit Alfonso Robledo, president de Restauració de CAEB; Eugènia Cusí, presidenta de PIMEM Restauració a Mallorca i Antoni Sansaloni, president de l’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca de la PIME Menorca. Verònica Juan, presidenta de PIMEEF Restauració hi ha participat per videoconferència. Per part del Govern també hi ha participat la directora general de Turisme, Rosana Morillo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.