La Bodega mallorquina Blanca Terra amb el seu vi “Febrer 2017” obté una medalla de plata del Concurs Mundus Vini Amb aquesta medalla Blanca Terra obté un segon reconeixement pel seu vi negre Febrer 2017, confirmant a més la línia de treball ben definida d'aquest jove celler.

Amb l’objectiu d’obrir-se camí en el mercat exterior, Blanca Terra va presentar el seu vi Feber 2017 a la 27a edició del reconegut concurs internacional alemany Mundus Vini, obtenint una medalla d’argent del prestigiós concurs.

En aquest atípic any es van presentar al voltant de 4.500 vins, sent Itàlia el país amb més premis obtinguts amb un total de 522, seguit per Espanya amb 320 premis, sent un d’aquests per Febrer 2017 del celler Blanca Terra.

Aquest vi, que va sortir al mercat per primera vegada l’any 2019, va obtenir 89 punts a la Guia Peñín, i a principis de 2020 ja va obtenir una altra medalla de plata al Concurs Internacional de Vins Bacchus.

Elaborat a partir de les varietats Merlot, Cabernet Sauvignon i Monastrell, i amb una criança de vuit mesos en bóta de roure francès, aquest vi està en creixement per donar encara el millor de si mateix.

Blanca Terra continua treballant per oferir vins de la màxima qualitat i aportar productes originals als amants de el vi.

Des del passat mes d’agost celler va obrir les portes de les seves noves instal·lacions a Montuïri, enfocades a l’enoturisme i on els visitants podran fer una passejada a través de la història de l’elaboració de el vi durant els últims segles, a més de passejar per la zona de producció i apreciar la tecnologia actual amb què es treballa en aquest celler.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.