Lesmes convoca el ple del CGPJ per nomenar presidents de Sala malgrat la petició de Campo d’ajornar-ho El president del CGPJ i del Suprem manté el calendari sense tenir en compte que té el mandat caducat

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo
ACN Madrid .- El president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, manté la convocatòria del ple del pròxim dimecres que nomenarà les presidències de tres sales del Tribunal Suprem. Lesmes actua malgrat que el ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, l’ha emplaçat a no celebrar el ple tot recordant que té el mandat caducat i fer nous nomenaments implicaria no respectar la voluntat popular. Campo ha assegurat que no convocar el ple seria “una mesura de suport a la renovació”.
El CGPJ preveu celebrar igual l’acte, ja convocat, per elegir el president de les sales Tercera, Quarta i Cinquena, i nomenar tres nous magistrats de la Sala Segona del Suprem vancants des del 2019. Aquesta és la sala que jutja casos de corrupció. El ple del CGPJ també votarà les presidències del TSJ de Canàries, de dues sales dels TSJC d’Andalusia i Astúries i de l’audiència d’Ourense.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.